Grupul de tineret al comunității bisericești evanghelice C.A. din București (EVKB) într-o excursie plină de aventuri în Constanța

Dar mai presus de toate acestea, îmbrăcaţi-vă cu dragostea, care este legătura desăvârşirii.

(Romani 3, 14)

La sfârșitul săptămânii trecute, între 10 și 12 mai, în cadrul activităților pentru tineret, s-a organizat o excursie în Constanța. Pe agenda zilei s-a aflat printre altele și vizitarea Muzeului Arheologic, Moscheea Regală a lui Carol I, Cazinoul istoric în stil Art Nouveau, portul și Farul Genovez. Ziua petrecută pe plaja Modern Beach a oferit oportunități pentru activități de grup, cum ar fi jocul de volei, lectura din Sfânta Scriptură și un picnic vesel la malul mării.

Deoarece EVKB se ocupă și de mica congregație din Constanța, grupul de tineret a pregătit enoriașilor din Constanța o surpriză cu un serviciu divin de tineret (Jugendgottesdienst) de Ziua Mamei. Tinerii au participat în mod activ la program, preluând citirile din Sfânta Scriptură și rugăciunea universală și recitând poezii și texte pentru Ziua Mamei. Serviciul divin de Duminica Exaudi a fost marcată cu celebrarea Spovedaniei Generale și a Sfintei Împărtășanii.

Aceste experiențe nu doar că au întărit sentimentul de comunitate, dar au și reînnoit speranța în tânăra generație, promițând un viitor vibrant și plin de viață pentru Biserică.